Termeni & Conditii

Termeni Si Conditii

Termeni & Conditii SpaTV.ro

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Firma S.C. Smart Drive Concept S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

 

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.spatv.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii( producatori, importaori etc. ) produselor care se gasesc pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.spatv.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie si conformitate al producatorului. Conditiile de garantie sunt prezentate in aceasta pagina si sunt aduse la cunostiinta Clientului inainte ca acesta sa lanseze comanda online.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SPATV.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL AUTOGADGET .RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SPA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

5.Date personale

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. Smart Drive Concept S.R.L numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, atat prin e-mail cat si prin SMS, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Informatiile utilizatorilor site-ului www.spatv.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu S.C. Smart Drive Concept S.R.L.. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.